Статті

2011 (1)

Cтатистика (9)

Екобудинки, енергоефективність, "Зелений офіс" (7)

Фотопроект (5)

2010 (4)

Попередження інфарктів та інсультів (18)

2009 (1)


Всесвітній день серця в Україні 29 вересня 2011 року
Світовий банк про серцево-судинні захворювання в Україні
Світовий Банк: як подолати в Україні кризу здоров'я Світовий Банк продовжить допомагати Україні подолати важку демографічну кризу, але тактика його зміниться. Про це заявив директор Світового банку у справах України, Білорусі і Молдови Мартін Райзер під час презентації результатів дослідження “Трагедія, якої можна уникнути: Подолання в Україні кризи здоров'я людини”.
ООН: Тривалість життя в Україні скорочується, особливосеред чоловіків
Екопоради (українською)
Екопоради (англійською)
Арт-проект "Відкриті серця" в готелі "Радіссон Блу" Готель «Радіссон Блу» започатковує традицію проведення фотовиставок «Радіссон Блу представляє: Мозаїка України» та запрошує 7 липня - 7 серпня 2010 року на прем’єрну фотовиставку «Відкриті серця: Україна» Миколи Молдаванова та Аліни Севастюк.
Фестиваль квітів „Подих весни” 7-9 травня 2010 року в Трускавці Союз українських квіткарів та готель „Ріксос” проводять унікальний Фестиваль квітів „Подих весни”
Стартував арт-проект "Відкриті серця"
Проект "Відкриті серця" підтримує проект "Зелений пакет - Україна" Програма "Відкриті серця" активно підтримує проект "Зелений пакет" і закликає всіх поширювати їдеї та методику унікального посібника про сталий розвиток та довкілля
Статистика: Гендерна рівність та права людини
Загальна оцінка України (ООН, 2004 рік) ООн зробило комплексну оцінку країни Докладно - в звіті ООН (2004 рік)
Серцево-судинні захворювання в Україні Саме серцево-судинні захворювання – найпоширеніша причина смертності.
Запобігання серцево-судинним захворюванням та їх лікування - національна безпека України В Україні проблеми запобігання серцево-судинним захворюванням та їх лікування стає питанням національної безпеки.
Инсульт - проблема медицинская и социальная
Статистика: Смертність та довкілля в Україні Україна займає 47 місце з 53 країн Європейського регіону за кількістю смертей, спричинених забрудненим довкіллям.
Всесвітній день серця 2009: Арт-моб та "Екоторби з серцем" У Всесвітній день серця 27 вересня 2008 року, в неділю, о 15.00-15:15 на Майдані Незалежності поряд з монументом Незалежності України відбувся танцювально-музичний флешмоб, на проведення якого надихнув відеоролик „Працюй із серцем!”, створений Всесвітньою федерацією серця.
1 - 17 з 17
Початок | Пред. | 1 | Наст. | Кінец По стр.