Статті

День серця 2009 (9)


Журнал "Единственная": спецпроект "Здоровое сердце - доброе сердце" Ко Всемирному дню сердца журнал "Единственная"  второй год подряд публикует уникальные истории из жизни о людях, которые преодолев многое, знают, что сердце - это жизнь. Портал Hearts.in.ua благодарит команду журнала "Единственная" и лично Елену Скачко за материалы на такую важную тему.
Флешмоб „Працюй із серцем!” і майстерня "Екоторба з серцем"

У Всесвітній день серця 27 вересня 2009 року о 15:00 протягом 15 хвилин в центрі Києва відбувся танцювальний флешмоб, на проведення якого надихнув спеціальний відеоролик „Працюй із серцем!”, створений Всесвітньою федерацією серця. Танець - це прояв любові, яка живе у серці. Учасники флешмобу і глядачі (орієнтовно 300 осіб) танцювали в колі і, як кульмінація, створили інсталяцію - символічне серце. Дякуємо за підтримку і репортажі про подію телеканалам "СІТІ", "5", "Інтер", радіокомпанії "Київ" та іншім ЗМІ.


Екосумки з серцем

Флешмоб „Працюй із сердцем!” і майстерня "Екоторба з сердцем": думка Наталі Цюкевич Флешмоб вразив не лише своїм задумом, концепцією, але і віддачею учасників. Вважаю дуже важливим участь людей з усвідомленням саме того, для чого вони це роблять. Важливим є те, що до таких ініціатив можуть приєднатися всі бажаючі без обмежень вікових, національних та територіальних. Можливість усвідомити шляхи попередження захворювання серцево-судинних захворювань - це саме те, чого не вистачає нашому суспільству. Я сподіваюся, що в подальшому цей проект підтримає кожний житель нашої країни!
Флешмоб „Працюй із серцем!” і майстерня "Екоторба з серцем": Владимир Кравец Сердце - это не просто один из органов человека - это сама наша жизнь! Благодаря сердцу мы способны дружить, любить и переживать различные эмоции.
Мне бы очень хотелось, чтобы каждый из нас более бережно относился не только к сердцам своих близких, знакомых, любимых, но и прежде всего к своему сердцу. Ведь если оно остановится,
что тогда сможет рассказать каждому из нас о чувствах и эмоциях, любви?
Задумайте над этим!
1 - 5 з 9
Початок | Пред. | 1 2 | Наст. | Кінец Всі