Статті

День серця 2012 (1)

День серця 2011 (2)

День серця 2010 (1)

День серця 2009 (9)


Прес-конференція МОЗ України до Всесвітнього дня серця

24 вересня о 13.00 у Міністерстві охорони здоров'я України (вул. Грушевського, 7, ІІІ поверх, Зал Міжнародних делегацій) відбудеться прес-конференція з нагоди відкриття Всеукраїнського тижня серця, під час якої буде оголошено старт акції-естафеті "Кошик здорового серця".

З нагоди Всесвітнього дня серця (29 вересня) за ініціативи МОЗ України та громадських організацій з 24 вересня 2012 року розпочинається Всеукраїнський тиждень серця. Заходи, що відбудуться під час цього тижня, покликані привернути увагу до профілактики серцево-судинних захворювань, збереження здоров'я за допомогою правильного харчування, достатньої фізичної активності та свідомого ставлення до власного самопочуття.


Всесвітній день серця в Україні 29 вересня 2011 року
Всесвітній день серця в Україні 26 вересня 2010 року о 12:00 на Майдані Незалежності Програма "Відкриті серця!" та портал www.hearts.in.ua проводять 26 вересня 2010 року проводять національну акцію Всесвітній день серця", підтримуючи ініціативу Всесвітньої федерації серця.
Журнал "Единственная": спецпроект "Здоровое сердце - доброе сердце" Ко Всемирному дню сердца журнал "Единственная"  второй год подряд публикует уникальные истории из жизни о людях, которые преодолев многое, знают, что сердце - это жизнь. Портал Hearts.in.ua благодарит команду журнала "Единственная" и лично Елену Скачко за материалы на такую важную тему.
Флешмоб „Працюй із серцем!” і майстерня "Екоторба з серцем"

У Всесвітній день серця 27 вересня 2009 року о 15:00 протягом 15 хвилин в центрі Києва відбувся танцювальний флешмоб, на проведення якого надихнув спеціальний відеоролик „Працюй із серцем!”, створений Всесвітньою федерацією серця. Танець - це прояв любові, яка живе у серці. Учасники флешмобу і глядачі (орієнтовно 300 осіб) танцювали в колі і, як кульмінація, створили інсталяцію - символічне серце. Дякуємо за підтримку і репортажі про подію телеканалам "СІТІ", "5", "Інтер", радіокомпанії "Київ" та іншім ЗМІ.


1 - 5 з 16
Початок | Пред. | 1 2 3 4 | Наст. | Кінец Всі