Завдяки Андрію Шевченку Стефано Фаріна навчав сільських вчителів

Міжнародна організація з міграції (МОМ) провела проект, в якій колега зірки українського футболу Андрія Шевченка, відомий італійський рефері з футболу Стефано Фаріна, який протягом двох днів тренував вчителів чотирьох середніх шкіл у селах Верхні та Нижні Петрівці на Західні Україні у Чернівецькій області.

Тренінги з комунікації, створення команди та техніки перемоги проводяться паном Фаріною у рамках програми Представництва МОМ в Україні «Розбудова дієвості повноважень українських місцевих установ у галузі міграційної та соціально-освітньої політики на користь дітей, жінок і місцевих громад».
Мета цієї ініціативи – надати вчителям навичок, що допомагають полегшити психо-соціальний тиск на підлітків, чиї матері мігрували до Італії. Пан Фаріна, колишній рефері Ліги чемпіонів та ігор Серії А, збирається представити техніки, які можна впроваджувати у місцевих школах. Ці техніки допомагають причепити місцевим учням впевненість у собі та зміцнити єдність у місцевих громадах. Сюди входить діяльність, що сприяє прийняттю рішень, розв’язуванню проблем, командній роботі та підтримці позитивної спрямованості.
Пан Фаріна стверджує: «Важливо надати дітям мотивацію, щоб вони були здатні відповідати на виклик, що кидає їм життя; підтримати їхню самоповагу, щоб вони змогли досягти успіху у майбутньому». Кажучи про проект МОМ, він особливо підкреслює його мету – заохочувати дітей, «щоб вони повірили в себе».
У панові Шевченко він бачить ясний рольовий зразок для дітей із західноукраїнських громад, – як частину його потужного спортивного хисту: «Андрій - серйозний, чесний і дуже чутливий до правил гри». Саме ці якості пан Фаріна поклав у основу проекту, що провадиться у Петрівцях.

Джерело: www.iom.org.ua.

Комментарии (0)

Ваш комментарий может быть первым.

оставить комментарий

CAPTCHA