Статті

Цитати про серце та життя (41)


Рерих Николай "Мыслить по правильному направлению - значит уже двигаться по пути к победе".
Коэльо Паоло Мне кажется, Григорий Сковорода, пожалуй, как никто другой в Европе, успешно следовал в жизни Знакам Судьбы и постиг внутреннюю гармонию в этом не слишком гармоничном мире.
Капранови Віталій та Дмитро, книговидавці

«Багатьом із нас відомий хрестоматійний вислів про те, що книга - джерело знань. Книжка є тренажером душі. Без неї душу паралізує. Людина відучується співчувати, радіти, плакати і перетворюється на духовного паралітика. Не всі напрями книговидання можуть бути бізнесово успішним. Ось тут важливе значення для його розвитку мають благодійники, від яких часто залежить - бути книжці чи ні. Пригадаємо, що найвідоміші українські книги, починаючи ще від Острозької Біблії, виходили саме завдяки підтримці меценатів. Тому відродження традицій меценатства в українському книговиданні - справа національного масштабу».


Олег Скрипка, музикант «Благодійність - почесна і нелегка справа, яка потребує мудрості та щирості. А головне - вона має бути результативною. З одного боку, благодійні діяння не варто афішувати, бо тоді їх уже не можна віднести до справжнього альтруїзму. Але з іншого - такі конкурси, як «Благодійник року», дають змогу зневіреному суспільству переконатися, що безкорисне добро все-таки існує, а людські чесноти досі цінуються та шануються. Зараз, як ніколи, людям потрібно бачити чуйність, щедрість та доброту»
Леонід Каденюк, космонавт „Феномен Землі як особливої планети у Всесвіті, її унікальність і витончена краса аж ніяк не сумісні з військовою діяльністю людини. І саме там, на земній орбіті, особливо гостро розумієш безглуздість людських дій, які можуть зруйнувати цю красу неймовірними витратами на створення розміщення й збереження ядерної, хімічної, бактеріологічної зброї та інших видів самознищення людини, безпричинного існування військових блоків як формувань одних груп держав проти інших. Усе це сприймається як злочин людини проти себе, проти життя на Землі…”
21 - 25 з 86
Початок | Пред. | 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 | Наст. | Кінец Всі