Статті

Екологія та відомі люди (5)

Екоторбинки (3)

Органічне землеробство та харчування (2)

Екоподії (6)


Рейтинг "зелених" зірок США  Що спільного між Леонардо діКапріо, Бредом Піттом, Робертом Редфордом, Камерон Діаз?  Відомі люди активно підтримують екологічні програми. Щорокув США відбувається рейтинг відомих людей, що займаються  захистом довкілля. Портал HeArts.in.ua висвітлюватиме участь зірок в "зелених" ініціативах в Україні і світі. Повідомляйте нам про участь зірок в соціальних, зокрема екологічних, проектах.
Кампанія Леонардо діКапріо проти пластику Леонардо діКапріо - визнаний лідер серед голівудських зірок, які активно займаються захистом довкілля. Він створив власний фонд, документальний фільм "Одинадцята година". На його сайті оголошено про кампанію проти пластику. Портал HeArts.in.ua також і Вас закликає відмовитися від пластикових пакунків та завжди мати в сумці екоторбу. Дякуємо за підтримку!

Також:
Кампанія Леонардо діКапріо проти пластику
Створення екоторб у Всесвітній день серця (ініціатива програми "Відкрийте серця!" та порталу HeArts.in.ua)
Екоторби в асортименті ООО "Арніка"
Арт-моб та "Екоторби з серцем" у Всесвітній день серця У Всесвітній день серця 27 вересня 2008 року на Майдані Незалежності поряд з монументом Незалежності України, за ініціативою нового порталу Hearts.in.ua,  відбувся танцювальний флешмобі майстерня "Екоторба з серцем".
Органічне землеробство і екологічно дружнє садівництво Органічне землеробство і екологічно дружнє садівництво можуть уповільнити кліматичні зміни. Де б ви не мешкали, висаджуєте ви декілька рослин на підвіконні, маєте сад або город – важливо турбуватися про землю. На щастя, існують прості і доступні рішення, і кожний з нас може зробити внесок, що зменшити шкідливий вплив діяльності людства на природу. Екологічно дружнє садівництво і органічне землеробство можна впровадити і на присадибній ділянці і біля громадських споруд – шкіл, лікарень, адміністративних будівель, готелів, спортивних споруд.
ВВС: Що роблять українці, аби вберегти довкілля? Днями у Києві провели екологічний карнавал та низку інших вуличних акцій, аби наголосити на тому, що клімат змінюється.Що роблять українці для довкілля? Про це читайтпе в пулікації Романа Лебедя, ВВС.
21 - 25 з 26
Початок | Пред. | 1 2 3 4 5 6 | Наст. | Кінец Всі