Фотоконкурс "Вдягни зелене"

Конкурс "Вдягни зелене" було ініційовано міжнародною організацією 350.org за підтримки WWF, та представництва ООН в Україні. Мета конкурсу – пригорнути увагу до охорони довкілля і створити "зелений" настрій.
Термін проведення конкурсу: до 7 грудня 2009 року. Подача конкурсних матеріалів здійснюється до 15 листопада 2009 року. Строки голосування - з 15 листопада по 7 грудня 2009 року.Підсумки конкурсу будуть підведені 9 грудня 2009 року.

До участі в конкурсі приймаються фотографії з зображенням людини чи группи людей в зеленому одязі чи з іншим елементом зовнішності,макіяжем ,аксесуарами. Фото мають бути кольорові, лінійного розміру мінімум 1024х768 пікселів, мають не нести на собі помітних слідів втручання графічних редакторів. Розмір зображення: не більше 1600×1200 пікселів  (не більше 800 Кб). Роботи надаються в електронному вигляді у форматі JPEG, GIF, PNG по електронній пошті за адресою: wear.green.photo@gmail.com.
Бажано супроводити свої знімки коротким повідомленням з вашими пропозиціями щодо покращення життя на планеті. Не більше 1 роботи від одного учасника.

Участь в конкурсі безкоштовна.
Учасники фотоконкурсу погоджуються з тим, що організатори залишають за собою право друкувати кращі роботи з підписом автора, розміщувати на веб-сайті організаторів з метою популяризації фотоконкурсу, використовувати їх в фотовиставках та інших акціях організаторів. Спосіб доступу до банку даних визначають організатори фотоконкурсу.

Учасники фотоконкурсу гарантують, що вони є авторами надісланих робіт і фактом участі в ньому не порушують права інших осіб. У разі порушення зазначених гарантій учасники зобов'язуються відшкодувати організаторам всі можливі збитки.
Надіслані на фотоконкурс роботи не рецензуються і не повертаються.
Учасники фотоконкурсу дають згоду на безкоштовне використання їхніх імен і прізвищ у рекламних цілях організаторів для популяризації фотоконкурсу.

Учасник має повідомити: своє ім'я та прізвище а також телефон, e-mail чи інші контакти для зв’язку з організаторами конкурсу.
За підсумками конкурсу будуть обрані 3 переможці. Переможці будуть визначатися відкритим голосуванням відвідувачів сайту.

Результати конкурсу будуть викладені на офіційному сайті Всесвітнього фонду природи www.panda.org/ukraіne у рубриці "Фотоконкурс" та на сайті www.350.org/uk.

Всі роботи, що пройшли попередній відбір на відповідність тематиці й формальним вимогам конкурсу, будуть представлені на сайті і візьмуть участь у голосуванні.
Факт участі у фотоконкурсі (надання робіт) означає згоду з його умовами.

Комментарии (0)

Ваш комментарий может быть первым.

оставить комментарий

CAPTCHA