Статті

Екобудинки, енергоефективність, "Зелений офіс" (7)

Екоподії (6)

Екоторбинки (3)


Номинация "Зеленое сердце" портала HeArts.in.ua Присылайте информацию о людях, которые поддерживают экологические инициативы.  В 2010 году портал HeArts.in.ua планирует представить обзор "Зеленое сердце Украины".  Леонардо ди Каприо, Роберт Редфорд и другие звезды заметны на "зеленом ковре" Голливуда. А кто из украинских знаменитостей и обычных людей занимается экологическими проектами?
"Зелене" святкування Нового року Скористайтеся порадами, як відсвяткувати Новий рік і Різдво в еко-стилі.
"Ера дурнів": влада кіно і зміни клімату Національна спілка кінематографістів України і програма «Волонтери ООН в Україні» запрошують 5 грудня о 19:00 в київський Будинок кіно на перший український показ документального фільму «Ера дурнів».
Фотоконкурс "Вдягни зелене" Конкурс "Вдягни зелене" було ініційовано міжнародною організацією 350.org за підтримки WWF, та представництва ООН в Україні.
Мета конкурсу – пригорнути увагу до охорони довкілля і створити "зелений" настрій.
Арт-моб та "Екоторби з серцем" у Всесвітній день серця У Всесвітній день серця 27 вересня 2008 року на Майдані Незалежності поряд з монументом Незалежності України, за ініціативою нового порталу Hearts.in.ua,  відбувся танцювальний флешмобі майстерня "Екоторба з серцем".
1 - 5 з 6
Початок | Пред. | 1 2 | Наст. | Кінец Всі